Поръчай онлайн или се обади на  0897 27 00 03

За нас

HerbsForBeauty.com има удоволствието да Ви представи уханието на козметичните и парфюмерийните продукти, произвеждани в България, които по качество, свойства и действие отговарят на най-новите световни тенденции и новости в козметичната индустрия. Онлайн магазин за българска козметика ще ви запознае с интересни качествени предложения от билкова и натурална козметика, която носи здраве и ползи.

Обещаваме Ви, че непрестанно ще търсим нови български производители и доставчици, за да може всеки един от вас, драги потребители, да намери онези качествени продукти, които ще Ви накарат да се чувствате красиви, стилни и различни.

Ще се стараем да ви срещнем с най-качествените български стоки. Екипът на HerbsForBeauty.com  се грижи за оптимизирането качеството на изпълнението на вашите поръчки, проследяването на вашите специфични изисквания и вашите индивидуални потребности.

2169
Доволни клиенти
900
Иновативни продукти
24
Бърза доставка до 24 часа
8
Време в бранша - над 8 години

Защо да изберете нас?

Продаваме само Български - качествени продукти! 100%
Най-ниска цена! Поддържаме директна връзка с производителите! 100%
Сертифицирана стока! 100%
Най-добра цена в България! 100%

Изключително съм доволна от комбинацията от трите продукта. Шампоана не само спомага за по-бързия растеж на косата, но я прави по-плътна и здрава. В комбинация с маската и концентрата, ефекта е зашеметяващ.

Очудващо действаща комбинация! Бях доста скептична относно продуктите и тяхното действие … Но след втората седмица видях промяна! Косата се съживи, придоби блясък, видимо намаля косопада и сега съм в очакване на растежа и :))) Явно продуктите са наистина билкови и натурални. Вдъхнаха живот в косичката ми :)) Благодаря ви!

Страхотен крем !!!
Неустоим аромат на канела , лек загряващ ефект и мека кожа без целулит !!!
Като го взех не съм си и помисляла ,че може за 10 -на дена този невероятен крем да загладила бедрата ми и аз да видя някакъв резултат на лице ?!? И все още не мога да си го обясня но фактите са на лице 
Благодаря на отзивчивите консултанти и благодаря за страхотната козметика ,която предлагате!!!
Препоръчвам на 100% и ще продължавам да ползвам вашата козметика

Невероятен ефект! Не мога да повярвам, толкова бързо се промени здравината и блясъка на косата ми! Уникални стееееее